Siirry sisältöön

Taloushallinto

Taloushallintopalvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kirjanpito
tehdään suoriteperusteisesti hyvää kirjanpitotapaa ja lainsäädäntöä noudattaen, joko perinteisesti tai sähköisesti, huomioiden asiakkaalle sopivamman tavan toimia. Tulot ja menot kirjataan oikea-aikaisesti, jolloin kirjanpidon raportit tuottavat kuukausitasolla oikeaa taloustietoa. Veroilmoitukset ja muut ilmoitukset viranomaisille toimitamme ajallaan. Laskemme yrityksellesi optimaalisen osingon.

Myyntilaskupalvelussa hoidamme myyntilaskutuksen lähettämisen paperilla tai sähköisesti sekä saamisten seurannan asiakkaan puolesta, aina perintään saakka.

Ostolaskupalvelussa suoritamme yrityksen ostolaskujen taltioinnin. Laskujen tarkastus sekä hyväksyntä tapahtuu sähköisesti. Palvelussa huolehdimme asiakkaan ostoreskontrasta ja ostolaskujen maksamisesta ajallaan osana palvelua.

Ostolaskujen käsittely hoituu puolestanne meillä helposti ja kustannustehokkaasti. Skannauspalvelumme skannaa ostolaskusi puolestasi, lähetämme ne yritykseenne sovitu(i)lle henkilö(i)ille tarkastettaviksi/hyväksyttäviksi ja hoidamme ostolaskunne aina maksatukseen asti.

Raportointi suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä tarpeiden mukaisesti.

 

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.